26 mei 2014

THE LITTLE THINGS/23

Maand mei was een rollercoaster. Er gebeurde een aantal niet zo fijne familie gebeurtenissen. En ik was ook vaak van huis weg waardoor ik mijn lief, De Baron en mijn huis erg miste. Maar er waren ook vele geluksmomentjes de afgelopen weken.
Gewoon, op de bank met De Baron een filmpje kijken met een kop thee. Of lekker freubelen met papier terwijl mijn lief in de keuken staat om voor mij Pho Bo te koken - mijn favoriet! 
Lekker rondstruinen op rommelmarkten - even je gedachtes op iets anders. Ik vond een aantal leuke spulletjes - waaronder een plantenpot van een uil.
Ik was ook jarig! Geen taart maar lekker comfortfood  - hamburgers eten bij Hamburg in de Witte de Withstraat. Ik won een superprijs bij Allihoppa, kreeg ik zomaar een mooie bloemenslinger van Denise van BeColorAnd en ik genoot van de vrolijke tekeningen van Alain GrĂ©e - het bos. Ik kreeg het boek van de nicht van mijn vriend omdat ze wist dat ik een grote fan ben van Alain.


13 opmerkingen:

 1. Hopelijk wordt juni een betere maand voor je! Ik zag je pho al op instagram, zag er heerlijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kan alleen maar bergopwaarts gaan:-).
   Ik zal eens de recept online zetten.

   Verwijderen
 2. Oh wat een fijne foto's weer!! Fingers crossed voor juni!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh die poes! Hopelijk binnenkort beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat het inmiddels wat beter met je? Hopelijk wordt juni een beter maand voor je! Leuke foto's trouwens, ik vind die visschaal wel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat nu wel stukken beter:-). De visschaal zie ik regelmatig in de kringloop verschijnen:-)

   Verwijderen
 5. Wat vervelend, van die familie dingen. Hoop dat alles (weer) ok is! De foto's zijn weer prachtig, en die Pho Bo ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wel een aantal fijne dingen gelukkig ook. Dit als schrale troost misschien.... Pho Bo moet ik zo meteen even googlen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! ook leuk die uilen bloempot, wow. nog gefeliciteerd met je verjaardag:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend die niet zo leuke familiegebeurtenissen, hopelijk niks ernstigs... En die pot van die uil, lovely meid! Fijn weekend XX

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo