13 juni 2014

Samenspel

Je vind weer een leuke vaas of een beeldje in de kringloop en je zoekt gelijk een nieuw plek in je huis - waar je net gevonden item kan gaan pronken. Alleen of in samenspel met je andere gevonden spulletjes van de rommelmarkt. Zo gaat het bij mij altijd. Ik zit nu in mijn drie-spulletjes-bijelkaa-is-een-set fase. Maak jij zelf ook set van 3 voorwerpen bijelkaar?

Ik vond een vreemde maar oh zo fascinerende vaas. Sommige instagrammers vroegen zich af of het een gieter is. Volgens mij is het ook niet eens een vaas - het lekt namelijk. Weet iemand waarvan de vaas of gieter van is? Welke fabrikant?

12 opmerkingen:

 1. Haha, ik ben ook van de drie. Mijn moeder zei ooit eens dat je altijd een oneven aantal van iets moet doen, 3 knopen/3 vazen/3 armbandjes etc. en ja zo (heel) af en toe luister ik naar mijn moeder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bijzondere vorm gieter of theepot misschien? Ik heb even gegoogled voor je maar het leverde geen bruikbare info voor je op haha. Ik ben ook altijd zo nieuwsgierig naar de herkomst van spullen. Ik heb net als Karlijn ook van mijn moeder geleerd dat je in een tuin bv 3 of 5 plantjes bij elkaar moet groeperen. Je hebt weer mooie spulletjes thuis staan. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi nee ik ben niet van de drie is een set fase, maar moet het misschien maar eens gaan proberen. Geen brijkbare info over je soort van vaas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jup, ik plaats ook vaar 3 dingetjes bij elkaar! En die vaas/gieter is echt te gek! Helaas geen idee waar ie van is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee ik heb niks met 3 eigs haha. Maar kan me er heel goed wat bij voorstellen! En de vaas? Geen id waar dat vandaan komt, jij inmiddels wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah nog een keer proberen! Op de een of andere manier lukte het me ineens niet meer om te reageren op je blog:( Kijken of reageren op deze manier wel lukt :D Ik heb echt niks met 3 dingen bij elkaar staan, maar het lijkt me wel leuk om dus een keertje te proberen. Je krijgt wel een 'eenheid'. Wat een mooie spulletjes heb je toch telkens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja dat lijkt me zeker een gieter! Maar prachtig in jouw huis als vaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me een gieter inderdaad, maar ik vind hem zo erg leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geen idee wat het is ?, heb je die ananas ook bij de kringloop gevonden ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ananas gevonden op een rommelmarkt bij een handelaar vermoed ik

   Verwijderen
 10. Ohhh wat een gave vaas!!
  En ik heb ook iets met 3 dingen bij elkaar is een set ;).

  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah ik ben ook van drie, minimaal dan in ieder geval hihi! Leuke setjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo