31 december 2013

2013

Nog een paar uurtjes en het nieuwe jaar gaat van start.
Een snelle terugblik. Ook voor mezelf wel fijn, want ik was weer een heleboel vergeten.
2013 begon goed! Ik ging uit mijn comfortzone en ik stak een vuurpijl af! Ja, ik! Het grootste mietje dat er bestaat. Wat ik ook voor het eerst deed was een etalage raam versieren. Ik mocht de etalage van Froufrou's aankleden - super vintage shop in Arnhem. Echt leuk om te doen!
Ik was ook veel bezig om mijn huis te ordenen. Na jaren in studentenhuizen en anti-kraak woningen te hebben gewoond wist ik niet meer wat ik wel en niet leuk vond. Maar langzaam verzamelde ik meubels en prullaria bijelkaar. Laatst een bijzettafel met wielen gekocht - hoe gek is dat! Mijn huis gaat steeds meer mijn eigen worden. Ook plakte ik een muur vol met gevouwen papiertjes! En ik verfde ook voor het eerst een kast - meteen in knalkleur. En daardoor ging ik helemaal los op andere meubels.
Ik gaf dit jaar geen verjaardagsfeestje maar een de ah-mini's-boodschappen-ruil-feestje. Een succes! Miniaturen hebben nu eenmaal een hypnotiseerde werking op mij.
Ik bezocht een aantal exposities zoals Jean Paul Galtier -mooi!- en Pastoe. Bezocht ik een festival - World Food Festival in Rotterdam en at ik steak tartare van rijpe tomaten gemaakt door de jonge enthousiaste kok De Jong van de restaurant De Jong - vet hip!
Met mijn weekendvrij abonnement heb ik vele rommelmarkten en kringloop bezocht. Je moet geluk hebben om leuke rommel te vinden, maar dat kun je wel een beetje meehelpen. Tip: bezoek rommelmarkten in kleine dorpen, vooral in het oosten. Mijn rommelmarkt pronkstuk - een kitsche pagoda lamp met ronddraaiende bloemen die van kleur veranderen.
Viel ik een paar kilo's af maar toen kwam er weer het dubbele erbij - dat is niet zo fijn. En nog steeds geen werk, maar dat gaat in 2014 wel goed komen. Ik ging ook shoppen in Parijs, naar Ameland om uit te waaien, badderen in een badhuis in Budapest en (met toestemming!) op de stoep te fietsen in Belgrado.
Maar het hoogtepunt van het jaar is: Baron komt bij mij wonen! Dat je zoveel van een diertje kan houden - mijn lieve kattenvriendje.


12 opmerkingen:

 1. Mooi overzicht heb je gemaakt! En ik snap je helemaal wat betreft je eigen stijl, ik begin het ook steeds meer te vinden en word steeds blijer van mijn eigen interieur! Jammer trouwens van die kilo's, don't give up, volgend jaar weer iets gezonder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke jaar allemaal bij elkaar. Ook een leuke print heb je hangen met die berken bomen! ook leuk dat je een etalage hebt ingericht..echt stoer. en wat voor opleiding heb je gedaan?
  fijne dag nog en ik hoop dat 2014 een goed jaar voor je wordt en dat je dromen mogen uitkomen!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi overzicht! Je huisje oogt ook zo lekker vrolijk en kleurrijk. Tof! Dat van de kilo's herken ik trouwens erg goed. Ach ja, morgen is er weer een jaar.

  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk overzicht. Ik wens je een pracht 2014!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al zo'n mooi overzicht. Ze vliegen me om de oren vandaag. Man, jij bent echt de koningin van de rommelmarkt. Hoe vind je het toch? En je muur met papiertjes blijf ik zo gaaf vinden, net als die hartenkaart (?) rechtsboven. Ik wens je een heel fijn 2014 met mooie dingen, hopelijk een baan en heel veel ander leuks! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzicht :)! en katten zijn zulke heerlijke beesten <3

  liefs,
  Femke

  p.s; alvast een gelukkig nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een kleurrijk overzicht heb je gemaakt, leuk om zo je jaar te zien!
  Ik wens je een gelukkig, gezond, slank ;-) en creatief jaar toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi overzicht, ook met die foto's. Ik wens je een gelukkig nieuwjaar en hoop dat je ook snel een leuke baan zult vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leukerdeleukleuk, ik word er blij van! Zowel van je overzichtje als van de mooie fotocollages :)

  happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het stukje over je kat is zo herkenbaar, ik kan ook niet geloven hoe veel ik van mijn kat ben gaan houden. Ik was altijd al gek op kleine huisdiertjes zoals de hamsters en konijnen die ik als kind had, maar een kat is toch wel heel bijzonder. Echt een eigen persoontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hahah wat een grappig mens ben je toch! miniaturen hebben een hypnotiserende werking...Wat een prachtig overzicht, en een fijn jaar voor jou zo te lezen! En Baron, blijft een lieverd met de stoerste kattennaam!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo