9 december 2013

Ik heb mezelf..........

......een schop onder mijn kont gegeven. Ik wil een eigen webwinkel beginnen, op een zelfmaak markt staan met mijn eigen creaties, meer bloggen, meer gaan illustreren - dat ik zoveel kinderboeken verzamel moet wel een reden hebben. Sparen, Chinees leren - een Chinees meisje dat geen Chinees kan spreken kan eigenlijk niet, meer bewegen en meer uit mijn schulp kruipen.
Misschien komt het doordat ik nieuwe energie krijg van het eten van havermout. Good food = more power!
Je goede voornemens hoeven niet in 2014 te beginnen. Waarom niet nu al? Begin met bewegen, je eigen onderneming, met vrijwilligerswerk, op cursus Italiaans, stoppen met roken en ga zo maar door.

Hup - geef jezelf een schop onder je kont, en ga!

32 opmerkingen:

 1. goede voornemens! Waar ga je een webshop openen? En Chinees leren is leuk! Heb ik in China gedaan een tijd en heb me er nu ook weer vol op gestort, vind het leuker dan een andere taal leren omdat het toch op een andere manier onthouden moet worden :) wat een waarheid trouwens, met goede voornemens kan je ook nu beginnen :) yay!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je Chinees geleerd in China - tof! Dus jij kan gewoon beter Chinees spreken dan ik ;-). Ik weet nog niet waar ik mijn webshop ga openen -Etsy? Eerst even spulletjes maken:-)

   Verwijderen
 2. Yay voor nieuwe uitdagingen!! Ik wil leren tricot leggings te maken voor het meisje, haha. Eerst een andere naald scoren en wat kek tricot. Jouw plannen klinken tof. Doen!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een legging maken voor een meisje = geweldig diy project! Zo snel mogelijk doen!

   Verwijderen
 3. Ha die cursus Italiaans heb ik gedaan en ben ook een eigen webshop gestart maar na twee jaar gestopt omdat het me niet bracht wat ik had gehoopt. En toen vond ik het tijd om te gaan bloggen! Dat al je dromen maar uit zullen komen! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En vergeet ik helemaal te vermelden dat je illustratie echt waanzinnig mooi is!

   Verwijderen
  2. Ohhh, blush*. Dank je!
   Heb je nog nieuwe doelen of dromen:-)?

   Verwijderen
 4. Schop onder mijn kont, peper in mijn reet en dynamiet in mijn achterwerk :) Dat heb ik soms ook even nodig. Goed om er nu mee te beginnen, veel origineler ook :) Ik ga ook maar eens een lijstje maken. Ik zou graag Zweeds leren! Ik ben benieuwd naar je webshop, hoe sneller hoe beter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig ben ik niet de enige:-). Ohhh, Zweeds lijkt me erg leuk!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. dank je. gaan met de banaan = een leuke uitspraak!

   Verwijderen
 6. Zo af en toe de bezem erdoor kan geen kwaad ;-) Zorg alleen dat je niet teveel wilt doen anders doe je alles half; maak keuzes en ga voor wat je het liefste wilt.
  (De kop is eraf : je illustratie is super leuk).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, Denise! Zou wel zonde zijn dat ik maar alles half zou doen. En dank je!

   Verwijderen
 7. Wel een elegante schop met zo'n pump....maar gelijk heb je. Gewoon beginnen. Ik ben ook bezig met het starten van een webwinkel? Ben benieuwd naar jou plannen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet jezelf wel met stijl mishandelen ;-). Ik weet nog niet hoe en wat, ik denk dat ik gewoon bij Etsy begin? Jij concrete plannen? Maar veel succes!

   Verwijderen
 8. Goed bezig Heis! Ga zo door :) Tot volgende week x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!! Goed bezig, ik ben erg benieuwd :-) superleuk je quote met illustratie! Trots op je... Nu ik nog, haha, te veel plannen te weinig tijd! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!
   Dat je veel plannen hebt klinkt goed. Veel succes met je lijstje!

   Verwijderen
 10. Wat goed..ik wil ook precies wat jij wil (behalve de illustraties dan) maar het komt zo moeilijk van de grond. ik heb vanovond wel gerend trouwens..dat voelt goed! alleen de spierpijn niet:) Ik ben benieuwd hoe je het gaat doen..dan kan ik er misschien van leren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bewegen is goed!
   Nog geen concrete plannen voor de webshop. maar ik ga snel goed erover nadenken:-)

   Verwijderen
 11. Dit was een perfecte voor gisteren, inderdaad soms moet je jezelf een schop onder je kont geven en tja.. Inderdaad hoeven goede voornemens niet pas in januari beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, de boek is leuk alleen de tekst vindt ik niet zo leuk geschreven. Je illustratie is leuk trouwens was ik de vorige keer vergeten te zeggen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hé, leuk blog heb je! Dank voor je reaktie, zoleer je nog eens nieuwe bloggers kennen!
  Groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Succes met je plannen! Het zijn er nogal wat, haha. Hopelijk lukt het je alles (of zoveel mogelijk) te realiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg goed! Wat een mooie plannen! En wat is dat plaatje wat je gemaakt hebt supermooi! Misschien moet ik die thuis maar op m'n prikbord hangen (als ik een prikbord zou hebben) het is echt een leuk motiverend plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh Mw. Ekster ik kamp met hetzelfde probleem. Ik wil ook graag een eigen soort van winkel met leuke Confettil lab dingen en grafische uitspattingen. Ik word door allerlei mensen in mijn omgeving aangemoedigd, maar durf de stap nog niet te zetten. Misschien moeten we tegelijk het maar gaan proberen.
  Je illustratie is TOP! Supergaaf en de kleuren... WAUW!
  Zet ém op!
  groetjes,
  Liza

  BeantwoordenVerwijderen
 17. You go Heis! Ik doe met je mee!! Lekker inspirerend blogje:D!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja Heis, goed bezig! En wat een mooie en leuke doelen heb je, vooral doen! En als jij een webwinkel begint....oh oh... die wordt leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ThanX voor je reactie op mijn blog! Superleuk je illustratie!! Succes met je dromen uit te laten komen .....

  Hartelijke groetjes,
  Yet

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hé luister. Dat heb ik ook heel lang gezegd... ik wil... ik wil... Ik wilde heel veel. De eerste paar stappen zijn gewaagd; veel makkelijker wordt het niet hoor met dat onzekere, maar ik zet door. Dus. Jij ook. Goed zo. Enne... stel één doel tegelijk. Dat scheelt teleurstelling. Maak een plan en voer het uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jaa, geweldige post en mooie voornemens. Schrijf voor jezelf een mooi plan op en onderneem het in stappen, dan is het realistischer. Dus begin met hfst 1 van je ondernemingsplan in week 1, dan hfst 2 in week 2 and so on. Moet goedkomen! Ik vind je heel creatief, dus jij gaat er echt wel komen! Nu nog doen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo