26 maart 2014

Mijn schaduw

Ik vond een wollen deken in de kringloop in Deurne - en ik dacht meteen, daar wil ik kussens van maken. Tijdens het knippen, naaien en fotograferen zat De Baron met zijn snuitje er bovenop, zoals altijd. De Baron, mijn vriendje - mijn schaduw.

DIY - Ik knipte twee rondjes uit de deken, spelde het vast, naaide ze op de naaimachine aanelkaar en vulde ze op met kussenvulling. Easy peasy!
Kruk van Pastoe Braakman, gevonden op Marktplaats - ronde dozen van Ikea Brakig

22 opmerkingen:

 1. Aaah wat is je kat De Baron lief :D Mooie foto's en tof kussen! Helemaal aan het naaien geslagen dus?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Zou helemaal leuk zijn als De Baron mij de schaar kan aangeven enzo:-P. Binnenkort ga ik op naaicursus en dan kan ik echte kleren maken, yeah!

   Verwijderen
 2. Oeiiiiiii wat een mooi krukje en wat staat het kussentje er mooi op! De dozen staan ook erg leuk zo gestapeld op elkaar, het lijkt wel een taartje. En ach...de Baron....hoe schattig dat hij zich ermee bemoeit. Ben trouwens benieuwd of je al een slowjuicer hebt. Ik wil die Sana slowjuicer maar steeds in mijn virtuele winkelmandje gooien. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, Pascale! Ik heb de Sana:-)!
   Ik heb hem al 2 weken, maar ik wachtte nog even met de review omdat ik nog andere toepassingen wil proberen. Bijvoorbeeld verse pasta maken:-).
   Ik kan je alvast een tip geven. Ik heb het bij slowjuice.nl gekocht. Maar als je langs gaat bij de demonstratie dagen krijg je 10% korting. Ik weet niet of Naarden bij jou in de buurt ligt.

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de tip, zal eens kijken daar! Ben wel benieuwd naar je review hoor. Ik wil hem voornamelijk toch gebruiken voor de sapjes en dat zit wel goed volgens mij bij deze. Vind hem er ook het mooiste uitzien. het oog wil tenslotte ook wat :-).

   Verwijderen
 3. ahw wat een super leuk kussentje! en wat een leuke doosjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kijk zulke naaiprojectjes zou mij ook nog wel lukken! (nu alleen nog deken scoren en kat en krukje en en.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk projectje! Het resultaat mag er wezen! En als ik die kat van je zie zou ik hem het liefst oppakken en helemaal platknuffelen! Wat een snoes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk leuk! En wat is De Baron toch fotogeniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heis, wat leuk! Ik vind je krukje echt prachtig. En hij wordt nog mooier met dat kussen erop. Echt knap dat je dat kunt. Ik heb zeg maar altijd ruzie met dat naai geval. Verschrikkelijk. Ik zag laatst bij iemand op instagram een jas van zo'n zelfde kleed. Ook al zo mooi! Fijne avond nog. XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Karlijn! Ik had eerst wel een veel te kleine kussen gemaakt, haha.
   Ja, een kinderjasje toch? Na een naaicurus kan ik zelf ook een jasje maken, hoop ik;-)

   Verwijderen
 8. Leuk! Ik heb nog een flinke stapel van dit soort dekens en al eerder vierkante kussens gemaakt. Naai je het laatste stukje met de hand dicht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cool, wat ga je meer maken met de dekens? Het laatste stukje naai ik met de hand dicht, maar het is heel lelijk. Misschien moet ik youtube kijken hoe het echt netjes moet afwerken:-)

   Verwijderen
 9. Geweldig mooi! Heb je de kruk al een tijdje? Want ik kwam zoiets een tijd geleden op MP en die was voor mijn neus weggekaapt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha, ik ben niet degene die je kruk voor je neus hebt weggekaapt:-). Ik heb de kruk al 2 jaar. Jammer genoeg zijn ze best prijzig maar wie weet, maar ik duim voor je:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind m echt geweldig, dat stofje. EN wat je ervan gemaakt hebt, helemaal mijn dingXD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooi geworden en wat een fijne kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi geworden,
  Ik heb ook nog een deken ligen, maar heb nog niet echt een plan. Hij pluist ook gigantisch...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh wat leuk! Jij bent dus ook aan het naaien geslagen :D.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo