6 februari 2015

Hello

Hello, dat is weer een poos geleden dat ik een blogpost plaatste. Afgelopen jaar gebeurde er een aantal ongelukkige zaken. Mijn vader overleed - en er kwam hierdoor een verwarrende en drukke aan periode voor mij. Ik had weinig zin om te bloggen of andere blogs te lezen maar in de tussentijd was ik wel actief op Instagram onder de naam YesWeAreOpen. Dat is het fijne van Instagram - een foto is snel gemaakt met de camera en veel tekst heb je niet nodig. Ik wilde nooit stoppen met bloggen, maar weer beginnen met een blogpost schrijven vond ik moeilijk. Ik was inspiratieloos en ik had weinig te melden. Want mijn blog draait om vrolijkheid en zelfmakers en ik voelde me niet zo zo zo.

Na mijn vakantie in Japan dacht ik: Ik ga weer bloggen! En daarbij hoort een nieuwe naam, vind ik. Hoewel velen vinden dat Mw Ekster nog steeds een goede naam is voor mijn blog wilde ik gewoon iets nieuws, fris en origineels. Dus mijn nieuwe naam voor mijn blog is - Yes We Are Open -  

P.s Vraagje - ik wil van Blogger naar Wordpress. Is de overstap makkelijk of gewoon blijven bij Blogger?

Hello, it's me again. Last year a lot happened to me. My father died last year - it's was a confusing period for me. I did not feel like blogging or read other blogs but in the meantime I was still active on Instagram under the name YesWeAreOpen.  Instagram is a easy app - a picture is easily made with your mobile and you don't need a lot of text. My blog is all about happiness and Do It Yourself projects - but I was not feeling so so so.
After my holiday in Japan I want blogging again! A new begin - starts with a new name. Say hi to - Yes We Are Open - .18 opmerkingen:

 1. Jeetje...je papa. Wat vreselijk. Hoop dat het een plekje kan vinden. Ik ga je hier weer volgen. Op veel mooie blogposts.
  Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve woorden Kristel. Ik waardeer het echt!

   Verwijderen
 2. He wat naar, dat heb ik gemist. Gecondoleerd nog! Fijn om je weer te zien bloggen in elk geval. (Ik ben ook van blogger naar wordpress gegaan, maar had gelukkig Casper Boot daarvoor tot mijn beschikking. Ik vind dat soort dingen altijd doodeng)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Iris. Ik had het ook niet op social media laten weten dat mijn vader was overleden. Vind het soms wel eng om zo open en bloot te zijn. Aan de andere kant weten iedereen wat ik eet, hoe ik woon enzovoort. Het is voor mij balans zoeken.
   Als het mij niet zelf lukt om mijn blog over te zetten naar wordpress dan mail ik in paniek Capser Boot;-). Dank je voor je tip!

   Verwijderen
 3. Fijn je weer te zien!! Ik wil je nog condoleren en hoop dat je dit verlies een plekje hebt kunnen geven, welkom terug <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Heisje toch, wat ontzettend verschrikkelijk van je papa. Gecondoleerd en 1000 knuffels. Ik ben wel blij dat je er weer bent. :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Olga! Jij ook veel succes met je nieuwe team! Ik ga binnenkort weer uitvoerig blogs lezen

   Verwijderen
 5. Sterkte nog! Leuk dat je weer blogt. Ik ben ook benieuwd..de overstap naar wordpress. Ik heb er ook over getwijfeld..maar ik weet het zelf ook nog niet.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Afke:-)! Nou, misschien moet ik mijn overstap naar wordpress op blog uitvoerig bijhouden:-) voor de Do it yourselfs die eerst zelf wil uitproberen voordat ze een pro inhuren;-)

   Verwijderen
 6. o ik hou me ook aanbevolen voor de overstap naar wordpress stap voor stap met uitvoerige foto's! En ik wacht ook nog steeds op je Japan reisverslag. Want de foto's zagen er in ieder geval ook heel gaaf uit :)
  Wat vervelend te horen van je vader..... veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh Heis wat naar dat je vader is overleden... Gecondoleerd.
  Ik vroeg me stiekem wel af hoe het met je ging. Leuk dat je weer blogt! Ik hoop dat het inmiddels weer beter met je gaat, ondanks dat zo'n groot verlies natuurlijk een grote impact heeft.. Sterkte!
  En welkom terug in blogland! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooow Heis wat een naar bericht van je vader, gecondoleerd en grote knuffel. Maar wat goed dat je je enthousiasme hebt terug gevonden om te doen wat je leuk vind. Blij dat je weer back online bent en gelukkig was je op IG nooit helemaal weg :) liefde!

  Oja en ik heb vorig jaar mijn website omgegooid naar Wordpress (nu moet ik weer updates gaan doen terwijl ik het al een half jaar niet heb aangeraakt dus ik ben ook lichtelijk in paniek). Take your time en maak het eerst achter de schermen in orde voordat je het online gooit. Misschien kunnen we elkaar paniekmailtjes sturen over hoe het gaat haha. Anyhow ik ben geen kenner maar met de basis dingen kan ik je misschien wel helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Heis, wat naar, sterkte daar nog mee, het verandert je leven lang niet meer he :(

  Fijn je hier weer te zien. Gek genoeg komen nog steeds alleen de gekaapte blogberichten bij mijn binnen in mijn leeslijst... Misschien even ontvolgen en weer gaan volgen ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat kut voor je. Heel veel sterkte. Ik weet precies hoe je je voelt. Toen mijn vader overleed schreef ik niet meer in mijn dagboek. Ik wist niet meer wat ik moest schrijven. Maar je komt er bovenop! If u ever need to talk, i'm there!

  En wat betreft blogger - wordpress. Geen idee eigs?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een naar bericht van je vader! Heel veel sterkte en een big hug!! Hoe gaat het inmiddels met je?

  Overstappen van blogger naar een wordpress.org werkt erg goed en ik wil je best daarbij helpen! Je mag me mailen dus als je vragen/hulp nodig hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Heis, wat een heftige tijd heb je achter de rug... Nog gecondoleerd. Ik hoop dat je veel steun vindt bij je geliefden. Dikke knuffel, ik ben blij dat je weer blogt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Heis, wat een heftige tijd heb je achter de rug... Nog gecondoleerd. Ik hoop dat je veel steun vindt bij je geliefden. Dikke knuffel, ik ben blij dat je weer blogt! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo