21 mei 2015

Oh oh oh - ik hou zo van rommelmarkten

Het is hoogseizoen voor rommelmarkten! Heerlijk, vind ik het. Kon ik maar al de martken bezoeken! Het is niet dat ik spullen nodig heb voor mijn huis. Ik vind het leuk dat ik tussen al de bergen, bergen spul iets moois heb gevonden en liefst voor een prikkie. Zo nu en dan vind ik niks leuks en soms betaal ik ook de volle prijs - zoals het eierrekje voor zeven euro vijtig.
Mijn laatste vondsten - een roze eighties vaas gevonden in Rotterdam op de binnenrotte. Een vloerlamp van Hala - gevonden op marktplaats. Plantenpot op een rommelmarkt in Rotterdam. De messing vogels, het eierrekje en zes drinkglazen op de meimarkt in Breda bij Princenhage.

Struin je ook graag rommelmarkten af? En waar ben jij op zoek naar?

8 opmerkingen:

 1. Oh wat een heerlijke vondsten. Ik heb een zwak voor vazen, die eerste is wel een hele mooie vondsts! Ik doe de laatste tijd helaas nog maar weinig leuke aankopen bij de kringloop :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Karin! Oh jammer, dat je niks leuks vind in de kringloop. Meestal als je een lange tijd niks leuks vind, vind je binnenkort de allermooiste en gaafste vondst!
   De vaas heb ik af en toe op marktplaats gezien. Ze hebben ook in de kleur wit en blauw. Maar dan moet je wel weer elke dag kijken op de termen roze vaas, of blauwe vaas of witte vaas.

   Verwijderen
 2. Wat heb je weer mooie dingen gevonden. Ik ga ook graag naar rommelmarkten en kringlopen. Gewoon het kijken vindt ik al leuk. Ik let gewoon op mooie bijzondere dingen. Ik zoek wel naar dingen met gezichtjes. daar val ik altijd weer op. Ik heb heel lang op zolder zo'n hala lamp gehad..nu aan mijn zus gegeven. misschien toch niet moeten doen :) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon kijken vind ik ook fijn. Ik zit nu in een schilderijen fase en ik probeer mijn alain gree collectie compleet te maken. Ik hoef nog maar 9! Misschien vind je zus de lamp niet meer zo leuk en kan jij het weer overnemen:-). Ga je op de pinkstermaandag een rommelmarkt bezoeken? Fijn weekend!

   Verwijderen
 3. Kom je een keer naar een rommelmarkt in Amsterdam? Of wacht, als er nou binnenkort een keertje eentje in Arnhem is kunnen we misschien samen? X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Struinen: Graag. Kopen: Zelden. :P
  Ik koop alleen regelmatig oude houten meubeltjes bij kringloopzaken om thuis lekker op te knappen. Superleuk om iets op te knappen dat aan zijn zoveelste leven begint! (Heb er toevallig net een blog op geschreven, www.gekkiggeitje.nl).
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die vogels aan de wand, prachtig! Ik ben pas met manlief in Luik over een heuse rommel-rommelmarkt gelopen. Niets gekocht, maar alleen al dat struinen en neuzen is zo heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook met je eksterogen! Ik zou al die dingen helemaal niet zien, maar jij pikt ze ertussenuit en plaats ze prachtig op kleur in je interieur. Dat kan lang niet iedereen volgens mij hoor. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo