1 november 2013

Klaproos Rood

Ik ben een persoon die graag naar aanbiedingen speurt. Ik bedoel, dat je een product niet de volle mep hoef te betalen is toch moeilijk te weerstaan? Ik zag dat de verf in de aanbieding was bij de Karwei en ik was erg benieuwd naar de nieuwe kleuren - de kleuren van nu. Over de Erasmusbrug fietsen in motregen en wind tegen - jaja, ik doe alles voor een beetje korting.
De kleuren van nu - is een hele mooie selectie zachte kleuren. Maar mijn oog wordt altijd getrokken door knalkleuren, zoals het nieuwe klaproos rood - leuke naam ook.
Ik heb eindelijk gekozen! De salontafel is heel lichtblauw geworden - minuut - van Flexa. De kleur is moeilijk te vangen op een foto, het lijkt wit. De ladekast wordt klaproos rood. En met het citroengeel ga ik de tv-tafel verven samen met lichtblauw. Ik heb nog veel te doen!
Fijn weekend, mensjes!



11 opmerkingen:

  1. Goed van je dat je uit al die keus er toch drie hebt weten te kiezen! Ben benieuwd, wordt vast mooi enne het werkt verslavend hoor dat verven pas maar op. Ik was vandaag ook bij de Karwei, moest weer een potje witte verf van hun hebben maar wat denk je: opperdepop! Nu moet ik tot woensdag wachten. En even een ander merk gaat niet want ook van wit heb je 1001 verschillende tinten. Fijn weekend, Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohh, balen dat je witte verf op is. Zit je helemaal in de werkmode kan je niks doen. Oh, dan maar aan de pepernoten en warme thee aankomend weekend! Ook niet slecht:-)

      Verwijderen
  2. Mooie kleurtjes! Benieuwd naar het eindresultaat =)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik ben zelf ook benieuwd hoe het eruit gaat zien. Op de deksel van de verfpot ziet de kleur erg leuk uit. maar op een grote kast - i dunno:-)

      Verwijderen
  3. Heerlijke kleurtjes!! Dat wordt vast prachtig :-)
    Fijn weekend, liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh my die kleur! je hebt dezelfde smaak als ik, geweldig! Ben erg benieuwd, ga snel je andere post lezen! Ps. ik zie jou al de erasmusbrug half wegwaaiend overfietsen hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben nu al erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. Ik had uit de oude collectie van de Kleuren van nu wat mooie (afgeprijsde) verf gescoord: voor potten en vasen kasteelgroen en voor de muur okergeel. Ik laat de muur binnenkort op mijn blog zien. Voor als je ook nieuwsgierig bent? www.confettilab.blogspot.nl

    Succes met verven en een fijne week alvast!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo