14 januari 2014

de Zon

Nu ik een kleed voor de woonkamer heb gevonden en de kamer zo goed als af is ga ik me bezig houden met de slaapkamer.
Wat er nu staat is een bed, een veel te kleine klerenkast, een ladenkast, een ab roller, dozen met inhoud die nog geen plek hebben, kleren op de grond - ik heb een te kleine kledingkast! - en een boekenkast. Nee, ik laat jullie nu geen foto zien. Doe ik later wel als mijn slaapkamer af is, des te groter het metamorfose effect!
Tijdens mijn zoektocht naar inspiratie voor op de slaapkamer vond ik op Pinterest zonnespiegels. Wat zijn ze mooi! Ik ben nu op zoek nu een grote zonnespiegel voor boven het bed. Ik heb het idee dat er een heleboel zonnespiegels voor het oprapen liggen in Frankrijk. Of heb jij ze in Nederland gespot?

Bron
architectureau
our-own-home.blogspot
inspiration-maison
onekingslane

20 opmerkingen:

 1. Misschien toch zelfmaken? dat zou een uitdaging zijn. Leuk je slaapkamer aanpakken..moet wij hier ook nodig doen.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig ik had zulke spiegels nooit eerder gezien! Succes met de make-over! Ik ben heel benieuwd naar voor/na foto's! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben zelf ook wel benieuwd hoe het gaat worden:-)

   Verwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar je slaapkamer....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat er zoveel verschillende waren! Mooie plaatjes....
  Succes met je zoektocht, ik zal ook een oogje in het zeil houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een heleboel verschillende spiegels. Nog meer moeite met kiezen:-)

   Verwijderen
 5. Wauw! De een nog mooier dan de ander! Toevallig zag ik een paar weken geleden ook zo'n spiegel bij de kringloop (maar die werd ook direct meegenomen door iemand voor maar € 7). Als ik ergens wat tegen kom, dan laat ik het je weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou mijn ogen voor je open en ik zag je mooie wandje in de 101 woonideeen staan! Leuk! Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor die spiegels! Heb ooit eens zoiets gemaakt op school van multiplex; niet zo mooi, maar was toch ook een leuk ding!
  Die gouden poefjes vind ik trouwens ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, de gouden poefjes. Match ook goed met een gouden zonnespiegel:-)

   Verwijderen
 8. Wij hebben zo'n soort spiegel thuis! Een hele leuke met knikkers i.p.v. spiegeltjes. Het is wel een tijdje terug, maar wij hadden hem bij de wereldwinkel gekocht. Wie weet verkopen ze daar nog steeds wel zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met knikkers! Wow! Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit ziet. Ik ga eens kijken bij de wereldwinkel:-). Dank je voor de tip!

   Verwijderen
 9. wauw ze zijn zeker mooi! Overigens nooit geweten dat die zonnespiegels heten. Wat natuurlijk wel een logische naam is, maar toch. Ik zal ook voor je in de gaten houden of ik er toevallig eentje tegen kom.
  En oja nog even grappig om te vermelden. N.a.v. jouw berichtje over de etalage klikte ik even op de site van de winkel en zag dat ze ook Kit cat klokken verkopen daar. Whoehoe! Kan ik verder nergens in Nederland vinden. En ik heb er hier eentje thuis hangen, maar daarvan gaan de staart en de ogen niet meer heen en weer.....snif. Ik had deze een jaar of 7 geleden via internet besteld in USA (was toen der tijd een van mijn eerste internet buitenland bestellingen, super spannend of het uberhaupt wel zou aankomen enzo :). Maar goed ze hebben daar in Arnhem ook spare onderdelen enzo. Dus ben nu heen-en weer aan het mailen met ene William over mijn klokje :) Dus ik dank u voor het linkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, ja de Kit cat klokken. Die zijn heeeel leuk! Welke kleur ga je nemen?

   Verwijderen
 10. Woaaaa die muur met die wereldkaart en die zonneklokken is echt subliem. Daar ga ik later wonen.. als ik groot ben :) Ik zou niet weten waar je zou kunnen krijgen, maar als ik ze ergens zie ga ik het voor je onthouden. Ja in Frankrijk zullen ze er wel veel hebben, als aandenken aan Lodewijk 14 enzo.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel gaaf die muur!! Soms denk ik, ik gooi mijn hele inrichting om:-)

   Verwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo