24 februari 2014

Van bellen naar......

Ik had een oude blackberry en het enige wat ik ermee deed was telefoneren en whatsappen. En meer hoefde ook niet. Als familie of vrienden kwamen eten zaten ze vaak met hun lepel in de ene hand in de andere hand zat een vastgekleefde smartphone. Ik ergerde me rot, wat was er nou zo interessant op dat mini-schermpje? Maar nu ik een oude iPhone van mijn zus kreeg, snap ik wel waarom. Nu ben ik degene met een lepel in mijn hand en in mijn andere hand een mobiel - zucht. Al die leuke apps en spelletjes. Ik ontdek een nieuwe wereld van mooie plaatjes op Instagram. En sinds kort ben ik ook daar te vinden, zoek me op - mijn gebruikersnaam is mwekster!

14 opmerkingen:

 1. Vriendlief staat goed met de schort zeg! Toevallig heb ik hem ook op dit moment aan, en er staat een heerlijke spinaziequiche in de oven! Leuk dat ik je blog (opnieuw) ontdek, zoveel moois om naar te kijken hier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een iphone maar zit bewust niet op instagram omdat ik wil voorkomen dat ik overal foto's sta te maken en ik heb begrepen dat het erg verslavend is :-). je blijft toch ook wel bloggen he? Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Dat heb ik ook! Ik durf niet aan Instagram te beginnen want dan is het einde echt zoek ben ik bang...

   Verwijderen
 3. Het is lastig om een balans te vinden, zoals met alles wat leuk is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, leuke foto's! Tsja, ik ben ook een iPhone junky! Ik vind het heerlijk, dus ik kan me voorstellen hoe jij je nu voelt, hihi! Veel plezier ermee! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook net mijn bb ingeruild voor een smarter exemplaar :) Maar instagram daar begin ik niet aan hoor :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer verslavend vind ik het. Pff ik kan echt niet meer zonder. Wat me soms echt mateloos irriteert, maar dat maakt niet dat ik hem aan de kant leg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan mezelf nu gelukkig aardig beheersen met mijn telefoon en erger mezelf ook behoorlijk als ik met mensen ben die continu met hun telefoon bezig zijn terwijl je een gesprek aan het voeren bent. Maar nu je een iPhone hebt kun je straks wel mijn nieuwe spelletje gratis downloaden, haha :D (Daar mag je best verslaafd aan worden :-P)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik herken me hier erg goed in. Had hetzelfde 'probleem' toen ik van een Blackberry overging naar een iPhone. Maar het is ook zo leuheuk, mooie plaatjes kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind mensen die vergroeid zijn met hun smartphone ook weinig charmant. Ik gebruik de mijne dan ook alleen als veredelde mp3-speler en om te bellen in noodgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is leuk, maar wel met mate. Af en toe neem ik gewoon wat daagjes vrij van instagram en dan geniet ik dubbelop van het echte leven! ;-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeioei, wat ongezellig mw Ekster! Hier gaat de wifi maar drie keer per dag aan (na de maaltijden), anders blijf je bezig! Je moet ook een beetje oppassen dat je niet zo'n ideaalbeeld schept en alleen maar bezig bent met je eigen podium. Maarrrrrr..... o wat is het leuk allemaal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik snap je "ergernissen" wat betreft telefoon vastgegroeid aan je hand en soms is dat ook best wel heel erg irritant, maar gelukkig kunnen we ook heeeeel veel inspiratie uit dat kleine schermpje halen! Leuk dat je nu ook Instagram hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo