15 oktober 2015

Heis minishop

Zo ~ ~ ~ dat was een lange radiostilte op mijn blog. Ondertussen was ik bezig met allerlei bezigheden, ik ben op vakantie geweest in Colombia, wat gewerkt, interieur is een beetje veranderd en ondertussen heb ik geprobeerd mijn woning grondig op te ruimen. Na 3 jaar intensief kinglopen en rommelmarkten is mijn huisje beetje volgestopt met leuke, grappige, mooie en vreemde objecten, en op den duur verandert je smaak ook een beetje. Het is het tijd voor afscheid. Ik verkoop een aantal van mijn spullen op instagram Heis Minishop. Elke zaterdag en zondag vroeg uit de veren om de leukste en de mooiste spullen te vinden. Ik heb ze gevonden in bedompte kringloopwinkels, of overvolle rommelmarktkraampjes. Vechtend met andere vintageliefhebbers (grapje). Houd mijn minishop in de gaten, ik voeg regelmatig nieuwe spullen toe.

So ~ ~ ~ that was a long radio silence on my blog. Meanwhile, I've been on holiday, worked a little bit, interior has changed and in the meantime I tried to thoroughly clean my house. After three years of intensive thrifting is my little house crammed with funny, beautiful and strange objects.  It's time to say goodbye. I sell some of my stuff on instagram Heis Minishop. Sorry, only for the dutchies.

2 opmerkingen:

  1. Oh Heis! Geweldig! Als ik het niet vergeet ga ik morgen kijken of ik ergens in mijn huis de vogelpot kwijt kan want ik vind 'm gewéldig. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cool! Dan moeten we elkaar weer meet en greeten. Ik ga van de week weer wat nieuwe spullen erop zetten:-)

      Verwijderen

Thanks for taking the time to leave a message.
I appreciate and love every comment!
xo